Maler Nordjylland

MalerXperten tilbyder et bredt udvalg af maleropgaver. Vi opererer primært i Aalborg og omegn, men tager også større opgaver ind i ind- og udland. Vi sætter en ære i, at vores kunder foretrækker MalerXperten gang på gang.

01

Udvendig malerarbejde

Vores faguddannede medarbejdere tilbyder malerarbejde udendørs uanset årstid. Det kræver selvfølgelig, at vejr og omgivelser tillader arbejdet, så der ikke slækkes på kvaliteten af arbejdet. Vi typer blandt andet facaderenovering, maling af døre og vinduer, træbeskyttelse af hegn, skure, carporte og lignende.

Herudover foretager vi meget maling af gavle, sternbrædder, vindskeder og tagudhæng.

Indvendig malerarbejde

Har du en opgave, der synes uoverskuelig derhjemme? Så lad os få det til at shine med det samme.
 
Indendørs foretager vi ofte maling af lofter og vægge i forbindelse med renovering eller klargøring af lejemål. Maling af indvendige træværk såsom paneler, døre, vinduer og karme er ligeledes noget vi ofte har på tegnebrættet. I forbindelse med opgaverne foretager vi ofte fuldspartling, opsætning af filt og generel rådgivning i forbindelse med dit malerprojekt. Alt sker i samarbejde med kunden!
02
04

Trappeopgang

Vi samarbejder med udlejere, der oplever stor slidtage på deres trappeopgange i ejendommen på grund af det rend af beboer i opgangen. Vi ved alle, hvordan en flytning af sofa, seng og større møbler kan skade væggene i opgangen.

I forbindelse hermed kan vi være behjælpelige med malerarbejde, spartling, tapetsering, afslibning, udskiftning af linolium og meget mere.

Erhverv

Står dit firma og har fart over feltet, så kan vi lynhurtigt træde til som assistance. Vi arbejder både for private, virksomheder og offentlige.
 
Udlejning til en konkollega:
MalerXperten kan også hyres til udlejning til diverse malerprojekter. Kontakt os for at få en pris på dit kommende projekt.
03